Meniu Închide

DESPRE TAMI
Hârtia termică Tami este un produs consumabil de calitate superioară, care este utilizat la echipamentele de casă și control de orice tip. Hârtia este realizată conform standardelor, calitatea acesteia este 100% garantată, în componența sa nu se include Bisfenol A, care reprezintă un component chimic dăunător pentru mediul înconjurător.

Fără Bisfenol A (BPA free)
În componența hârtiei termice Tami nu se conține Bisfenol A (BPA) care este un component chimic dăunător, acesta a fost interzis în utilizare începând cu data de 1 ianuarie 2020. BPA este un solid incolor, solubil în solvenții organici și practic insolubil în apă.

Calitate 100% garantată
Hârtia termică Tami este realizată din materiale de calitate înaltă, imprimarea pe ea este clară și vizibilă. Tami este rezistentă la influența mediului exterior (lumina soarelui, umiditatea), iar în condiții favorabile de stocare, aceasta are o durată lungă de viață. Hârtia termică este 100% reciclabilă. Calitatea hârtiei este garantată de producător.

Calitate conform standardelor
Hârtia termică Tami este compatibilă cu majoritatea echipamentelor de casă și control de pe piață, este realizată conform legislației. În asortiment sunt disponibile role de hârtie termică de toate dimensiunile necesare, care se potrivesc pentru orice model de echipament. Hârtia termică este însemnată cu marker, care indică sfârșirea benzii.

Condiții de depozitare a hârtiei termice Tami:
Pentru ca hârtia termică să aibă o durabilitate mai mare, este necesar ca aceasta să fie depozitată conform unor reguli de păstrare, în caz contrar, factorii externi pot reduce considerabil proprietățile consumabilelor. Condițiile de depozitare a hârtiei termice Tami sunt:

  • Pe rafturi, nu trebuie să fie plasată direct pe podea, sau lipită de pereți;
  • În cutii de carton, astfel încât să fie protejate în unele cazuri excepționale;
  • Într-o zonă întunecată, unde nu cad direct razele solare;
  • La o temperatură constantă (recomandat 18-25℃);
  • Umiditatea constantă ± 50%P

ETICHETE TERMICE TAMI
Etichetele termice Tami sunt utilizate pentru marcarea și organizarea produselor, pe etichete pot fi imprimate coduri de bare, prețuri, promoții, datele indicate de cântarele electronice, traducerea unui prospect, etc. Tami deține o serie de etichete termice de culoare albă și de diverse dimensiuni, pentru scopurile necesare utilizatorului.

Etichetele Tami sunt realizate pe bază de hârtie și adeziv, sunt simple în utilizare, se aplică ușor și rapid, nu necesită utilizarea unui ribon pentru imprimare.

Termenul de valabilitate al etichetelor termice Tami este relativ mic. În cazul în care este nevoie ca etichetele să fie păstrate o perioadă mai îndelungată, se recomandă ca acestea să nu fie expuse razelor solare directe, temperaturilor extrem de ridicate și umidității sporite.

tamipaper.com © 2022 Toate drepturile rezervate